29 Eylül 2024 Pazar

ETHA GÜNDEM / 26 EKİM 2022

-Hukuk örgütleri, kimyasal silah kullanımı nedeniyle hedef gösterilen Avukat Sezin Uçar ve Avukat Aryen Turan için Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi önünde açıklama yapacak. (12.30)

-SES İstanbul Şubeleri, TTB Merkez Konseyi Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın hedef gösterilmesine ilişkin Şişli şubede basın toplantısı düzenleyecek. (12.30)

-Sağlık emekçileri İÜ Cerrahpaşa Rektörlüğünün, 12 bin memur ve işçi için yaptığı maaş promosyon anlaşması güncellenmediği için uğradıkları hak kaybına ilişkin Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yemekhanesinden QNB Finansbank önüne yürüyecek, ardından açıklama yapacak. (12.30)

-Tüm Bel-Sen İstanbul 1 ve 5 Nolu Şubeleri, yerel yönetimlerle imzalanan toplu sözleşmelere ilişkin Fatih'teki şube binasında basın toplantısı düzenleyecek. (12.30)

-DFG ve MKGP, 11 gazetecinin gözaltına alınmasına dair Diyarbakır'ın Ofis semtinde açıklama yapacak. (12.00)

-Mersin'de ÖHD, ÇHD ve İHD şubeleri, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya yönelik başlatılan linç kampanyasına dair İHD Mersin Şubesi'nde açıklama yapacak. (12.30)

-DTK, DBP, TJA, HDP ve Barış Anneleri, MEBYA-DER öncülüğünde Şırnak'ın Silopi ilçesinde kimyasal silah kullanımına dair açıklama yapacak. (13.00)