28 Eylül 2024 Cumartesi

HBDH milisleri AKP'lilerin araçlarını ateşe verdi

HBDH Sinan Dersim Milisleri İstanbul'un iki ilçesinde AKP'lilere ait araçlara sabotaj eylemi gerçekleştirdi. İki araç yanarak kullanılamaz hale gelirken yapılan açıklamada, "Bu faşist iktidar, onun yardakçıları, destekçileri; hiçbiriniz birleşik devrimin savaşçılarından kaçamayacaksınız! Faşizmi yıkacağız, özgürlüğü kazanacağız" denildi.

Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) İstanbul'un Gaziosmanpaşa ve Arnavutköy ilçelerinde AKP'lilere ait araçlara sabotaj eylemi düzenledi.

Eyleme ilişkin açıklamada, "Faşist düşman, halklarımıza, emekçilere, kadınlara, gençlere acımasızca saldırıyor; içeride ve dışarıda katliamlar düzenliyor. Bu katliamcılara güvenen bir avuç soysuz halk düşmanı ise aramızda dolaşıyor. Sanıyorlar ki böyle ellerini kollarını sallaya sallaya her istediklerini yapacaklar" denilen açıklamada HBDH milisleri, halk düşmanlarını uyardı.

26-27 Aralık gecesi Gaziosmanpaşa ve Arnavutköy'de AKP'lilere ait araçlara sabotaj eylemi düzenlediklerini ve her iki aracın da tamamen yandığını duyuran HBDH Sinan Dersim Milisleri yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Öfkemizin ateşi sizi kavuracak! Kaçamayacaksınız! Bu faşist iktidar, onun yardakçıları, destekçileri; hiçbiriniz birleşik devrimin savaşçılarından kaçamayacaksınız! Faşizmi yıkacağız, özgürlüğü kazanacağız! İleri, daha ileri! Tek yol birleşik devrim!"