27 Eylül 2024 Cuma

SGDF Eşbaşkanları: Kavganın onurunu her yere taşıyacağız

Gözaltındaki SGDF Eşbaşkanları Tuncer ve Danacı, avukatları aracılığıyla mesaj yolladı. Halkları enkaz altında bırakanların baskı ile gençliğin iradesini kırmaya çalıştığının altını çizdi. Sosyalist gençler gençliğin mücadelesinin bu baskılarla engellenemeyeceğini de vurgulayarak "Kavganın onurunu her yerde taşımaya devam edeceğiz" dedi.

12 Mart sabahı düzenlenen ev baskınıyla gözaltına alınan sosyalistler savcılık ifadesi için bugün İstanbul Adliyesine çıkarılacak. Gözaltındaki Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) Eşbaşkanları Yaren Tuncer ve Okan Danacı, avukatları aracılığıyla mesaj yolladı.

Kavganın onurunu her yere taşıyacaklarının altını çizen sosyalist gençler gençliğin devrim safında mücadelesini büyüteceğini vurguladı.

Sosyalist gençlerin mesajı şöyle:

TUNCER: GENÇLİK DEVRİMİN SAFINDA GÖREVİNİN BAŞINDA
Yaren Tuncer: "Gençliğin özgürlük, devrim ve sosyalizm mücadelesini düzmece dosyalar, ev baskınları ve tutuklamalarla engelleyemeyecekler. Gençlik devrimin safında görevinin başında mücadelesini büyütmeye devam edecek."

DANACI: KAVGANIN ONURUN HER YERDE TAŞIYACAĞIZ
Okan Danacı: "Dün halkımızı enkaz altında ölüme terk edenler bugün de gözaltı, baskılarla gençliğin iradesini kırmaya çalışıyor. Bütün bu saldırılara karşı adalet, eşitlik ve özgürlük mücadelesini hep birlikte büyütmeye, kavganın onurunu her yeree taşımaya devam edeceğiz."