6 Ekim 2024 Pazar

Adalet nöbeti 204. gününde: Zulmü yaşatanlara lanet olsun

Adalet nöbetinin 204. gününden Şenyaşar ailesi, "Adalet olmadığı zaman insanlık olmaz! Adaleti sağlamayan yargı mensuplarına lanet olsun. Vatandaşına zulmedenlere lanet olsun. Bu anneye bu zulmü yaşatanlara da lanet olsun" dedi. 

Eşi ve iki çocuğu AKP'li Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınları tarafından katledilen Emine Şenyaşar ve saldırıdan yaralı kurtulan Ferit Şenyaşar'ın tüm olumsuzluklara rağmen sürdürdükleri Adalet nöbeti 204. gününde. 

Nöbetin 200. gününde katledilen Şenyaşar ailesinin fotoğrafının olduğu pankarta polisler el koymuştu. Şenyaşar ailesi bu nedenle Urfa Adliyesi önünde Şenyaşar Ailesi Adalet Köşesi'nde pankartsız nöbete başladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şenyaşar ailesi, İstanbul Baro Başkanı Mehmet Durakoğlu, İzmir Barosu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Urfa Valisi Abdullah Erin'in hesaplarını etiketleyerek, "Adalet olmadığı zaman insanlık olmaz! Adaleti sağlamayan yargı mensuplarına lanet olsun. Vatandaşına zulmedenlere lanet olsun. Bu anneye bu zulmü yaşatanlara da lanet olsun" mesajı paylaştı.