6 Ekim 2024 Pazar

ETHA GÜNDEM / 15 EYLÜL 2021

-ESP ve SGDF üyelerine yönelik 10 Eylül günü gerçekleşen operasyonda gözaltına alınan 18 kişiden 7'si Ankara Adliyesi'ne sevk edilecek.

-34 ekoloji örgütü ile Dersim Emek ve Demokrasi Güçleri, devam eden orman yangınlarına ilişkin Seyit Rıza Meydanı'nda basın açıklaması yapacak. (14.00)

-Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) Genel Başkanı Selçuk Kozağaçlı ile ÇHD Üyesi avukat Barkın Timtik'e İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi'nce verilen cezaları Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden yargılamanın üçüncü duruşması İstanbul'da görülecek.

-Türk Tabipleri Birliği (TTB) Pandemi Çalışma Grubu tarafından hazırlanan 'TTB Pandemi Bültenleri'nin 14'üncüsü "Aşı reddi ve tereddüdü: Gönüllük mü, zorunluluk mu" başlığıyla çevrimiçi olarak düzenlenecek. (12.30)

-HDP Kadın Meclisi, "Kadın yoksulluğuna hayır kadınlar için adalet" buluşmaları kapsamında Antep'te kadınlarla bir araya gelecek. (10.00-18.00)

-Eğitim-Sen İzmir 2 No'lu Şube, KHK ile işten atılmalarına ilişkin, Karşıyaka İskele karşısında 177. hafta oturma eylemlerini gerçekleştirecek. (18.00)

-SES Diyarbakır Şubesi, sosyal hizmetlerde yaşanan sorunlara ilişkin sendika binasında basın açıklaması düzenleyecek. (12.30)

-Yerlerine kayyum atanan Batman Belediyesi Eşbaşkanları Songül Korkmaz ve Mehmet Demir, kayyumun icraatlarına ilişkin basın açıklaması yapacak. (10.00)