3 Ekim 2024 Perşembe

ETHA GÜNDEM / 25 ŞUBAT 2022

-Türk Tabipleri Birliği, Halk Sağlığı Uzmanları Derneği, Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği, Türk Toraks Derneği ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği, "Salgın önlemleri olmadan pandemi ile mücadele edilemez" başlıklı basın toplantısını TTB Genel Merkezi'nde düzenleyecek. (12.30)

-Gülistan Doku'nun ailesi İHD Ankara Şube binasında basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

-Geçinemeyenler, Kadıköy Evlendirme Dairesi A Salonu'nda "Böyle gitmeyecek, değiştirmek için buluşuyoruz" forumu düzenleyecek. (19.30)

-Grup Yorum üyeleri Betül Varan ve Sultan Gökçek'e hapis cezası verilmesine ilişkin İdil Kültür Merkezi'nde basın toplantısı düzenlenecek. (12.00)

-SES Amed Şubesi, sosyal hizmetlerde yaşanan sorunlara dair Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü önünde açıklama yapacak. (12.00)

-Dicle Amed Kadın Platformu (DAKP), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programını SES Amed Şubesi binasında açıklayacak. (12.30)

-Tutsak aileleri, hapishanede yaşanan hak ihlallerine ilişkin Tekirdağ Hapishanesi önünde basın açıklaması yapacak. (12.30)

-Aleyna Çakır katledilmeden önce Aleyna'yı şiddete maruz bırakan ve bunu sosyal medyada yayınlayan Ümitcan Uygun hakkında "tehdit ve konut dokunmazlığı ihlali" yönünde açılan davanın 8. duruşması Ankara 17. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (14.00)