2 Ekim 2024 Çarşamba

Sosyalistler İzmir halkını 1 Mayıs'a çağırdı

1 Mayıs çalışmaları kapsamında Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde halka seslenen ESP İzmir İl Örgütü üyeleri; açlığa yoksulluğa karşı 1 Mayıs'a çağırdı. Eş Genel Başkan Tümüklü'nün de katıldığı çalışmada sosyalist basın Atılım gazetesi dağıtıldı. Sosyalistler halka, "Emeğin ve özgürlüğün bayrağını yükseltelim. ESP saflarında örgütlenelim" dedi.

Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) üyeleri 1 Mayıs çalışmaları kapsamında Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde sosyalist basın Atılım gazetesi dağıtımı yaptı. ESP'liler işçi ve emekçileri 1 Mayıs'a çağırdı.

ESP Eş Genel Başkanı Şahin Tümüklü'nün de katılımıyla gerçekleşen dağıtımda, halka yönelik yapılan konuşmalarda, "Kapitalizm, baskının ve sömürünün düzenidir. İşçiye ve emekçiye düşmandır. Bu düzende özgürlük, eşitlik ve adalet yoktur. Patron işçiyi işten atar, suçlu yine işçi olur. Açlık, yoksulluk, zam, vergi soygunu her gün mutfaktaki tenceremizi yakarken, milyonlarca genç işsizliğe mahkum edilirken çaresiz değiliz. 1 Mayıs'ta işçinin, emeğin ve özgürlüğün bayrağını yükseltelim. Bütün halkımızı 1 Mayıs'a davet ediyoruz. 1 Mayıs'ta birlikte mücadele etmeye, ESP saflarında örgütlenmeye çağırıyoruz" denildi.

Sosyalist basının dağıtımını yaptı.