21 Eylül 2024 Cumartesi

FHKC: Şimdi ayağa kalkma zamanıdır

Filistinlilere seslenen FHKC, "FHKC, askeri kanadımız Şehit Ebu Ali Mustafa tugaylarımızın ve her yerde Filistin halkımızın çocuklarını saflarına çağırıyor. Ey Filistinli gençler ve genç kadınlar şimdi ayağa kalkma zamanıdır" dedi.

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) silahlı kanadı Ebu Ali Mustafa Tugayları, Filistinli direniş grupları ve siyonist İsrail devleti arasında süren savaşa ilişkin bir açıklama yayınladı.

Tüm Filistinlilere çağrı yapılan videoda, "Ey gençler ve genç kadınlar bu büyük bir sınav. Ey Filistinli gençler ve genç kadınlar şimdi ayağa kalkma zamanıdır" denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ey duruş ve sabır sahibi halkımız. Ey her yerdeki, Filistin'de ve dışındaki direnişçi halkımız. Ey halkımızın sabırlı ve duruş sahibi çocukları. Ey göçmen kamplarında yurtsuz bırakılmış çocuklarımız.

FHKC, askeri kanadımız Şehit Ebu Ali Mustafa tugaylarımızın ve her yerde Filistin halkımızın çocuklarını saflarına çağırıyor. Özellikle Lübnan'daki göçmen kamplarındakiler, bugün sizi güçlü bir şekilde bu saflarda durmaya davet ediyoruz. 

Gazze direniş örgütleri tarafından ilan edilen Aksa Tufanı çarpışmasına katılın. Bu çarpışmada Filistin halkının ulusal özgürlük talebiyle tarihi ve harika bir efsane yazıldı. Dost ve düşmanın dikkatini çekti. Bu çarpışma Filistin konusunu bütün dünyaya yeniden hatırlattı. 

Ey Filistinli gençler ve genç kadınlar şimdi ayağa kalkma zamanıdır. Hem kişi kişi hem de toplu olarak Aksa Tufanı'na ciddi bir katılım sağlayın. Herkes kendi alanında ve uzmanlığında gücü kadar katılsın.

Ey gençler ve genç kadınlar, bu büyük bir sınav. Onun büyüklüğü elimizdeki zaferin ve Aksa Tufanı'nda dökülen kanın büyüklüğü kadar. İsrailli yerleşimcileri temizlemek için bu kan döküldü. Bugün Filistin'in size ihtiyacı var. Bu yüzden oturmayın. Sizden istenilen yerde olun."