5 Ekim 2024 Cumartesi

Atılım gazetesi As Plastik grev alanında

As Plastik işçileri, patronun grevi kırma girişimlerine rağmen kararlılıkla sürüyor. Grevdeki işçileri ziyaret eden ESP ve SGDF'liler, kazanana kadar direnen işçilerin yanında olacaklarını vurguladı. Devrimci sosyalistler, As Plastik'deki grevci işçilere, Atılım gazetesinin son sayısını ulaştırdı.

İstanbul Hadımköy'de bulunan As Plastik fabrikasında işçiler Petrol-İş Sendikasına üye olmalarının ardından işten atıldı. Direniş başlatan işçiler, fabrikada yetki almalarına rağmen toplu sözleşme masasına oturmayan patrona direnişlerinin 18. gününde grevle yanıt verdi.

Grevlerini 16. gününde büyük bir kararlılıkla sürdüren As Plastik işçileri, patronun grevi kırma girişmlerine tepki gösterdi.

"As Plastik işçisi kazanacak", "Grev kırma onurlu yaşa" sloganlarını atan As Plastik işçileri, kazanana kadar direnişlerini sürdüreceklerini vurguladı.

ATILIM GAZETESİ GREV ALANINDA
Grevdeki işçileri ziyaret eden Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) ve Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) üyeleri, işçilere Atılım gazetesini ulaştırdı.

İşçiler, "Filistin özgür olana kadar intifada" manşetiyle çıkan ve direnen işçilerin haberlerinin yer aldığı Atılım gazetesini okudu.