22 Eylül 2024 Pazar

Çepni hal esnafıyla sahur yaptı

Sahurda Ataşehir İçerenköy hal esnafını ziyaret eden Çepni, esnafla birlikte sahur yaptı. Esnafın zafer işareti ve "başkanım" hitabıyla karşıladığı Çepni, neden kendilerine oy verilmesi gerektiğini anlattı, birlikte  kazanacaklarını ve mücadele edeceklerini söyledi. 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye eşbaşkan adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'nin seçim çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Çepni, çalışmalar kapsamında Ataşehir İçerenköy'de hal ziyaretinde bulundu, hal esnafıyla sahur yaptı.

Hal esnafı tarafından zafer işaretleri ve coşkuyla karşılanan Çepni, neden aday olduklarını ve kendilerine neden oy istediklerini anlattı. Kararlı ve iddialı olduklarını anlatan Çepni'ye bir esnaf, "Bize oyun yapmasalar biz kesin kazanacğız. Hep kazanıyoruz oyun yapıyorlar, kayyum atıyorlar" dedi. Çepni ise "Kayyumları götüreceğiz birlikte başaracağız" dedi. 

Bir başka esnafın ise "hakkımızı savunun" demesi üzerine Çepni, ezilenlerin hakkını savunacaklarını kaydetti. 

Çepni ve beraberindeki heyet ayrıca pazar günü Yenikapı'da gerçekleşecek olan Newroz'a da çağrı yaptı. 

Beştaş ve Çepni bugün Pendik'de Kavakpınars ve Sancaktepe'de esnafla buluşacak, Esenyalı'da açılan standları ziyaret edecek. Beştaş ve Çepni'nin son adresi ise Ataşehir'deki Finans Şantiye Merkezi'nde işçi buluşması ve Ataşehir ilçe binasındaki halk buluşması olacak.