22 Eylül 2024 Pazar

DEM Parti İBB Eşbaşkan adayları Adalar halkıyla buluştu

Adalar halkıyla buluşan DEM Parti İBB Eşbaşkan adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni, neden kendilerine oy verilmesi gerektiğini anlattı. Halkla birlikte yöneteceklerini kaydetti. 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni, seçim çalışması kapsamında Adalar halkıyla buluştu, esnafı ziyaret etti. 

Heybeliada ve Büyükada'yı ziyaret eden adaylar neden kendilerine oy verilmesi gerektiğini anlattı. DEM Parti İBB Eşbaşkan adayı Meral Danış Beştaş partisinin seçim standında kısa bir konuşma yaptı. 

Adaların çok daha iyi bir yönetimi hak ettiğini kaydeden Beştaş, "Tam da bu sebeple hem İstanbul'da hem de Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde DEM Parti'nin yerel yönetim anlayışını, belediyeciliğini yaymak ve Türkiye'nin hak ettiği demokratik yönetimi sağlamak için buradayız" dedi. 

DEM Parti olarak demokrasinin yerelden başladığına inandıklarını, yerel demokrasi olmadan ülkenin tamamında demokratikleşme olmayacağını bildiklerini dile getiren Beştaş, "Biz 3. yolu temsil ediyoruz. Nedir bu 3. yol; ne ona ne buna hiç kimseye ne muhtaç ne de mecburuz. Bizim yolumuz hakikat, bizim yolumuz halkın yoludur. Öncelikle halkın katılımıyla güçlendirilmiş bir yerel yönetim anlayışını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Halkla birlikte yönetmek için aday olduklarını, eşbaşkanlık sistemini tartışmaya açmadıklarını söyleyen Beştaş, "Adaları en iyi DEM yönetir. Adalarda DEM zamanı. DEM Adalara, Adalar DEM'e çok yakışacak" dedi.