28 Eylül 2024 Cumartesi

Ebu Ali Mustafa Tugayları'ndan Nasrallah açıklaması: Sözümüz ebedi intikamdır

İşgalci İsrail'in saldırısında katledilen Hizbullah Genel Sekreteri Nasrallah için açıklama yapan FHKC'nin askeri kanadı Ebu Ali Mustafa Tugayları, özgürlük sağlanana kadar mücadele edeceklerini duyurdu. 

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi'nin (FHKC) askeri kanadı Ebu Ali Mustafa Tugayları, siyonist İsrail'in saldırılarında katledilen Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah için açıklama yaptı. Nasrallah'ı "direnişin ve şehitlerin efendisi, Hizbullah'ın büyük lideri" olarak tanımlayan Ebu Ali Mustafa Tugayları, Nasrallah'ın yasını büyük bir gurur ve onurla tuttuklarını dile getirdi. 

Nasrallah ve yoldaşlarının Filistin halkına yönelik devam eden siyonist saldırganlık karşısında Lübnan ve Filistin'i savunmak, zaferler kazanmak için mücadele ettiği hatırlatılan açıklamada,  Nasrallah'ın ölümünün verdiği büyük kayıp ve acının direnişçileri "şehitlerin yolunda mücadeleye devam etme ve tüm Filistin ulusal topraklarımızı özgürleştirmek, halkımıza çalınan tüm haklarını iade etmek, Lübnan ve Suriye'deki işgal altındaki Arap topraklarını geri almak, şehitlerimizin ve liderlerimizin kanlarının intikamını almak için kanımızın son damlasına kadar savaşma konusunda daha kararlı ve azimli" kılacağı da eklendi.

Böylesi tarihi ve belirleyici anlarda, düşmanın korkakça darbelerinin kendilerini öldüremeyeceğinin altını çizen Ebu Ali Mustafa Tugayları, "Biz Şehit Ebu Ali Mustafa Tugayları olarak Lübnan halkını ve kan, mücadele ve kader birliği içindeki yoldaş ve kardeşlerimizi, Hizbullah'ı, liderliğini, kadrolarını ve savaşçılarını selamlıyor; onur yolunda, Kudüs yolunda özgürlük ve bağımsızlık yolunu kanlarıyla aydınlatanların ruhlarını; özgürlük sağlanana ve işgal yenilgiye uğratılana kadar tetiğe basmaya devam edecek olan silahları selamlıyoruz. Sözümüz yok olmayan ebedi bir intikamdır! Şehitlere şan, tutsaklara özgürlük ve yaralılara şifa. Yarın tepelerdeki sis kalkacak ve biz kesinlikle galip geleceğiz!"