22 Eylül 2024 Pazar

ETHA GÜNDEM / 27 MART ÇARŞAMBA

-ÖHD İstanbul Şubesi, Marmara bölge hapishanelerinde yaşanan hak ihlallerine dair raporunu Beyoğlu'nda bulunan şube binasında açıklayacak. (13.00)

-Yeni Demokrat Gençlik, karşı karşıya kaldıkları sistematik arama, takip, tehdit ve gözaltında maruz kaldıkları işkenceye İHD İstanbul Şubesinde basın açıklaması yapacak. (13.00)

-TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, bir inşaat projesinde müteahhitin, yapı denetim çalışanı üyelerine sözlü ve fiziksel saldırıda bulunmasına ilişkin şube binasında basın toplantısı gerçekleştirecek. (11.00)

-İHD Genel Merkezi'nde CPT'nin Türkiye ziyareti ve açıklamalarına ilişkin basın toplantısı gerçekleştirilecek. (11.30)

-İzmir Kadın Platformu, kadın cinayetlerine tepki göstermek için Türkan Saylan Kültür Merkezi önünde yan yana gelecek. (18.30)

-SES Şişli Şubesi, Okmeydanı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde diş hekimi M.Ş.'nin 8 Mart bildirilerini gerekçe göstererek sendikaya, kadınlara ve LGBTİ+'lara yönelik saldırılarına ilişkin şube binasında basın toplantısı düzenleyecek. (12.30)

-DEM Parti Eş Genel Başkanlarından Tülay Hatimoğulları Bingöl'de, Tuncer Bakırhan ise Kars'ta düzenlenecek seçim mitingine katılacak. (13.00/11.00)