21 Eylül 2024 Cumartesi

FEDAŞ direnişi 51. gününde: Daha da güçleniyoruz

Direnen işçileri pazarlık payı yapan Aksa Holding patronlarına ilk günkü birlik ve beraberlikle yanıt veren FEDAŞ direnişçileri, "Ölmek var dönmek yok" dedi.

Enerji-Sen üyesi Fırat Aksa Elektrik Dağıtım Şirketi (FEDAŞ) işçilerinin direnişi 51. gününde. Patronun her türlü kirli oyununu boşa çıkaran ve birliklerini bozmadan direnişi sürdüren enerji işçileri, "Ya hep beraber ya hiç" diyerek kararlılıkla mücadeleyi sürdürüyor.

Direnişçlier, Aksa Holding'in talebi üzerine gerçekleşen müzakerede, işçilerin pazarlık payı yapılmasının ardından "ya saygın bir uzlaşı ya da inatçı bir mücadeleye biz hazırız" demişti.

Kimseyi geride bırakmadan direnişi sürdüren işçiler, FEDAŞ önünden patrona uyarıda bulundu. Tek tek söz alan işçiler, "Haklıyız kazanacağız", "Direne direne kazanacağız", "Ölmek var dönmek yok", "Direnişe devam", "Yaşasın onurlu mücadelemiz", "Ya hep beraber ya hiçbirimiz", "Ekmek ve onurun mücadelesi", "Direnişin kalesi Dersim", "Açlıktan ölmeyiz, biz bu yoldan dönmeyiz", "İnandık kazanacağız", "Güzel günler için kazanacağız", "İşçiler kazanacak", "Zafer FEDAŞ işçilerinin olacak", "Trendyol'a selam", "Her geçen gün daha fazla güçleniyoruz", "Yılmadık, yılmayacağız", "Son sözü direnenler söyler", "Her geçen gün daha fazla güçleniyoruz", "Umudun simgesi FEDAŞ işçisi", dedi.