22 Eylül 2024 Pazar

İGDAŞ çalışanı Bengül Demirel Covid-19'dan yaşamını yitirdi

İGDAŞ çalışanı Bengül Demirel Covid-19 nedeniyle dün yaşamını yitirdi.

İGDAŞ'ta geçtiğimiz günlerde koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktığı için Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Küçükyalı Müşteri Hizmetleri biriminde çalışan Bengül Demirel yaşamını yitirdi.

Demirel iki çalışanında Covid-19 çıkmasına rağmen önceki güne kadar kapatılmayan İGDAŞ Maltepe Hizmet Binasında çalışırken koronavirüse yakalanmıştı.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Demirel'in ölümünün ardından, "İBB ailesi olarak küresel salgında maalesef ilk kaybımızı verdik. İGDAŞ çalışanımız Bengül Demirel bugün yaşama veda etti. Mesai arkadaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve İBB ailemize başsağlığı dileriz" açıklamasında bulundu.

90 PERSONELİN TEST SONUCU POZİTİF ÇIKMIŞTI
Murat Ongun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada 85 bin personeli olan İBB, bağlı kuruluşları ve iştirak şirketlerinde toplam 90 personelin corona virüsü testi sonucunun pozitif çıktığını duyurmuştu.

Ongun, "İETT, İSKİ ve İGDAŞ'ın da aralarında olduğu 13 şirketimizde vaka sayısı 64, İBB'de ise 26'dır. Personellerimizin tedavisi sürmektedir. Acil şifalar dileriz" ifadelerini kullanmıştı.