24 Eylül 2024 Salı

Erdoğan: Ülke demokrasisini yasak, baskı ve zulümden kurtardık!

Partisinin Van'da düzenlediği mitingde konuşan Erdoğan, İstanbul ve Ankara adayları için Vanlılardan oy istedi.
Seçim çalışmaları kapsamında partisinin Van'da düzenlediği mitinge katılan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AKP'nin ülke demokrasisini yasaklardan, baskılardan, zulümlerden kurtardıklarını iddia etti. Ülkenin tüm kesimler gibi Kürtlerin de hem geri kalmışlık hem hak ve özgürlükler noktasındaki sorunlarını çözmeye çalıştıklarını savunan Erdoğan, her türlü riski göze alarak "reformlar" yaptıklarını savundu.
 
BARİKATLI YOLLAR HEYECAN VERMİŞ!
 
Van'ın, kayyum atanan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) döneminde çözülen su sorununu AKP'nin çözdüğünü söyleyen Erdoğan, 17 yıllık AKP döneminde bitme noktasına gelen hayvancılığı geliştirecekleri haberini "müjde" diye verdi. Erdoğan, 3 gündür polis ve barikatlarıyla yolları, caddeleri ve sokakları kapatılan Vanlıların kendisini görmekten büyük heyecan duyduğunu söyledi.
 
ANKARA VE İSTANBUL İÇİN OY TEMBİHİ
 
AKP'nin Ankara ve İstanbul adaylarının Van üzerinde çok büyük emeğinin olduğunu öne süren Erdoğan, Vanlıların bu iki şehirdeki akrabalarını arayarak oy istemesini tembihledi. 
 
Doğa dostu olduklarını savunan Erdoğan, gittiği bir çok kentte yaptığı 200 gram çayın bulunduğu torbaları mitinge katılanlara dağıttı.