25 Eylül 2024 Çarşamba

HBDH Haki Karer Milisleri: Ölümsüzlerimizin izinde zafere

"Şehitler haftası" dolayısıyla İstanbul ve Van'da pankart asma eylemi gerçekleştirdiklerini duyuran HBDH Haki Karer Milisleri, "Halkımızın yüreğinde kalıcı yer edinen ölümsüzlerimiz, zafere kadar yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor" dedi.

Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) Haki Karer Milisleri, "Şehitler haftası" dolayısıyla eylemlerini sürdürüyor. Milisler İstanbul ve Van'da pankart asma eylemi yaptıklarını duyurdu.

Eylemlere ilişkin açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Halkımızın yüreğinde kalıcı yer edinen ölümsüzlerimiz, zafere kadar yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Büyük bir bağlılık ve adanmışlıkla ölümsüzlerin izinden giden milisler olarak, 'Şehitler haftası' dolayısıyla propaganda faaliyetlerimiz sürüyor.

19 Mayıs gecesi, İstanbul'da sahadaydı milislerimiz. Haki Karer, İbrahim Kaypakkaya ve Dörtler için pankart asma eylemi gerçekleştik.

20 Mayıs'ta ise Van'da sokaklardaydık. Van merkezde Cumhuriyet Caddesinde pankart asarak propaganda faaliyet yürüttük. Şehit namırın! Ölümsüzlerin izinde zafere! Tek yol birleşik devrim!"