21 Eylül 2024 Cumartesi

CKŞ'den Dilşêr Rênas açıklaması: İntikam eylemlerimizi büyüteceğiz

CKŞ yayınladığı bir video ile 7 Ağustos 2023 tarihinde ölümsüzleşen MLKP Kürdistan ve Alîşêr Deniz Tugayı komutanlarından Dilşêr Rênas (Zafer Aydın) için açıklama yaptı. CKŞ, "Her eylemin cevabını daha büyük bir eylem ile vereceğiz" denildi.

Ciwanên Komunîst ên Şoreşger (CKŞ) 7 Ağustos 2023 de Til Temir'in Êrîşa köyünde işgalci Türk devleti ve çetelerine yönelik gerçekleştirilen intikam eyleminde ölümsüzleşen Alîşêr Deniz Tugayı komutanlarından Dilşêr Rênas (Zafer Aydın) için açıklama yaptı.

CKŞ'liler Komünist komutan Zafer Aydın'ı anmak için Hesekê'de bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Biz Devrimci Komünist Gençler (CKŞ) olarak 7 Ağustos 2023'de Til Temir cephesinde şehit düşen Dilşêr Rênas yoldaşı anıyoruz. Til Temir'e bağlı Êrîşa köyündeki bir eylemde Alîşêr Deniz Tugayında bir savaşçı ve öncü olarak yer alıyordu. Bizler bir kez daha sözümüzü yineliyoruz" denildi.

Devrimi savunma mücadelesinde ölümsüzleşenlerin takipçisi olunacağı belirtilen açıklamada, "Her eylemin cevabını daha büyük bir eylemle vereceğiz. İntikam eylemleri ile devrimimizi büyüteceğiz. Şehitlerin intikamı için gelin CKŞ saflarında örgütlenin. Bizler CKŞ olarak şehitlerimizin yolunun takipçisiyiz" ifadeleri yer aldı. 

Açıklama, devrim şehitlerinin intikamının alınacağının yer aldığı sloganlarla sona erdi.