23 Eylül 2024 Pazartesi

Kırıkkale ve Samsun'da iki kadın katledildi

Kırıkkale'de Sezer Başkaya, evli olduğu Hacer Başkaya'yı evlerinde bıçaklayarak katletti. Samsun'da da Mustafa Düzgün, evli olduğu Emel Düzgün'ü silahla katletti.

Kırıkkale'de yaşayan Sezer Başkaya (29), evli olduğu Hacer Başkaya'yı (29) sabah saatlerinde bıçaklayarak katletti. Apartmanda yaşayanların durumu sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine ambulans sevk edildi.

Hacer Başkaya, olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Hacer Başkaya kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Sezer Başkaya ise daha sonra gözaltına alındı. Sezer Başkaya emniyete götürülürken, olaya dair soruşturma başlatıldığı belirtildi. 

Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşayan Mustafa Düzgün (36) de evli olduğu Emel Düzgün'ü silahla katletti. Mustafa Düzgün daha sonra aynı silahla intihar etti. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve polis sevk edildi. Olay yerinde yaşamını yitiren Emel Düzgün ve Mustafa Düzgün'ün cenazesi morga kaldırıldı.