3 Ekim 2024 Perşembe

Suruç aileleri Şenyaşar ailesini ziyaret etti

Suruç aileleri, yaralıları, ESP ve SGDF yöneticileri, Urfa Adliyesi önünde adalet mücadelesini sürdüren Ferit Şenyaşar'ı ziyaret etti.

Suruç katliamı davası için Urfa'da bulunan Suruç aileleri, adliye önünde adalet mücadelesini sürdüren Şenyaşar ailesini ziyaret etti.

Suruç aileleri, yaralıları, Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) Eş Genel Başkanı Yardımcısı Beycan Taşkıran, Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) Eşbaşkanı Okan Danacı, Sosyalist Kadın Meclisleri (SKM) MYK üyesi Satiye Ok, 347 gündür adalet mücadelesi yürüten Ferit Şenyaşar ile buluştu.

Suruç aileleri adına açıklama yapan Feti Aydın, Şenyaşar ailesinin adalet mücadelesini desteklediklerini söyledi, "Suruç için adalet, Şenyaşar ailesi için adalet" dedi.

Ferit Şenyaşar da 347 gündür Urfa Adliyesi önünde adalet mücadelesini sürdürdüklerini belirtti, "Bin yıl da geçse adalet mücadelemizi sürdüreceğiz. Şu an Türkiye'deki bütün krizlerin nedeni adaletsizliktir. Şenyaşar ailesi için adalet, Suruç için adalet, herkes için adalet" şeklinde konuştu.