4 Ekim 2024 Cuma

Atılım gazetesi ve bildirileri Dersim halkına ulaştırıldı

Atılım gazetesinin 30. yıl çalışmaları kapsamında Dersim'in merkez Moğultay Mahallesinde bildiri ve gazetenin son sayısının dağıtımı yapıldı.

Atılım gazetisinin 30. yılı dolayısıyla "Şimdi Atılım zamanı" şiarıyla başlatılan kampanya çalışmaları kapsamında Dersim merkezinde Moğultay Mahallesinde bildiri ve Atılım gazeseninin son sayısının dağıtımı yapıldı.

'İSRAİL'İN KATLİAMLARINA DUR DİYELİM'
Atılım gazetesinin bildirilerini ve gazetenin "Filistin özgür olana kadar intifada" manşetiyle yayımlanan 187. sayısını kahvelerde dağıtan sosyalist yurtseverler, halka seslendi. İsrail siyonizminin bir yıldır Filistin halkına yönelik soykırım saldırısını sürdürdüğü, 3 haftadır Lübnan'a yönelik saldırı başlattığını hatırlatan sosyalist yurtseverler, "Tüm emperyalist güçler İsrail'in yanında saf tutarak bu katliama ortak oluyorlar. Halkımızın bu katliamlara ve İsrail siyonizminin Ortadoğu'daki savaşına dur demesini istiyoruz" dedi.

Dersim halkının yıllarca katliamlar yaşadığını, Filistin ve Lübnan halkının yaşadıklarını daha iyi anlayacağını vurgulayan sosyalist yurtseverler, ses yükseltme, örgütlenme çağrısında bulundu.

'30. YILINDA ATILIM'I OKUYALIM, DAYANIŞALIM'
Atılım gazetesinin 30 yıldır kesintisiz bir şekilde emekçilere ulaştırıldığını söyleyen sosyalist yurtseverler, "İşçilerin, emekçilerin, kadınların, gençlerin sesi oldu. 30. yılında tüm emekçi halkımızı gazetemizi sahiplenmeye, okumaya, dayanışmada bulunmaya çağırıyoruz. Sosyalistlerin, devrimcilerin saflarında örgütlü mücadelede yer alın" dedi.

Dersim halkı bildiri ve Atılım gazetesinin dağıtımına büyük ilgi gösterdi.